Marcel van Roosmalen over Henk Bleker: "Hij zou zomaar het paard van Troje kunnen zijn"

Marcel van Roosmalen over Henk Bleker: "Hij zou zomaar het paard van Troje kunnen zijn"

In Renze ontstond maandagavond een stevige discussie tussen Henk Bleker, die sympathiseert met de boeren, en Laura Bromet, Tweede Kamerlid van GroenLinks. Het onderwerp van discussie was vanzelfsprekend de stikstofplannen van het kabinet. Marcel van Roosmalen reageert in De Nieuws BV op de uitlatingen van Bleker.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Marcel van Roosmalen</em> over <em>Henk Bleker</em>: &quot;Hij zou zomaar het paard van Troje kunnen zijn&quot; In Renze ontstond maandagavond een stevige discussie tussen Henk Bleker, die sympathiseert met de boeren, en Laura Bromet, Tweede Kamerlid van GroenLinks. Het onderwerp van discussie was vanzelfsprekend de stikstofplannen van het kabinet. Marcel van Roosmalen reageert in De Nieuws BV op de uitlatingen van Bleker. Tekst gaat verder onder de video. Het paard van TrojeVolgens Marcel van Roosmalen zou Henk Bleker zomaar het paard van Troje kunnen zijn: "Hij is in staat om het boerenverzet van binnenuit uit te rotten. Als dat lukt moeten we hem ook eren. Ik denk aan een groot blubberbeest op een weiland in Stroe, met twee xxl-frikandellen als oogjes." Bekijk de column van Marcel van Roosmalen in De Nieuws BV op NPO Radio 1 hieboven. Bekijk ook Op1 gemist? Felle discussie Henk Bleker en Pieter Grinwis over stikstofcrisis Bekijk deze video » Renze gemist? Henk Bleker weigert met bemiddelaar Johan Remkes in gesprek te gaan Bekijk deze video »
Entertainment :
Marcel van Roosmalen over Henk Bleker: "Hij zou zomaar het paard van Troje kunnen zijn"

Het paard van Troje
Volgens Marcel van Roosmalen zou Henk Bleker zomaar het paard van Troje kunnen zijn: "Hij is in staat om het boerenverzet van binnenuit uit te rotten. Als dat lukt moeten we hem ook eren. Ik denk aan een groot blubberbeest op een weiland in Stroe, met twee xxl-frikandellen als oogjes."

Bekijk de column van Marcel van Roosmalen in De Nieuws BV op NPO Radio 1 hieboven.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV