Familie Gillis: massa is kassa gemist? Rob Geus loopt zijn zakken te vullen tijdens inspectie

Familie Gillis: massa is kassa gemist? Rob Geus loopt zijn zakken te vullen tijdens inspectie

Peter Gillis heeft Rob Geus ingeschakeld om een rapport op te maken waarin hij de verbeterpunten van de Oostappen Groep Vakantieparken in kaart brengt. Op vakantiepark Blauwe Meer regende het klachten en daarom is de hulp van Rob meer dan welkom.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Familie Gillis: massa is kassa</em> gemist? <em>Rob Geus</em> loopt zijn zakken te vullen tijdens inspectie Peter Gillis heeft Rob Geus ingeschakeld om een rapport op te maken waarin hij de verbeterpunten van de Oostappen Groep Vakantieparken in kaart brengt. Op vakantiepark Blauwe Meer regende het klachten en daarom is de hulp van Rob meer dan welkom. Tekst gaat verder onder de video. Rob GeusOp het vakantiepark loopt Rob Geus zijn vakken te vullen met schoonmaaktips. Er wordt niet alleen gekeken naar de horeca aspecten, ook het onderhoud van de parkfaciliteiten, de accommodaties en het schoonmaakplan worden door Geus in het rapport opgenomen. Familie Gillis: massa is kassa is elke maandag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Familie Gillis: massa is kassa terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Familie Gillis: massa is kassa: hondje Coco leert de Foxtrot Bekijk deze video » Familie Gillis: massa is kassa: Peter boos op mensen die hart van graf moeder jatten Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Rob Geus
Op het vakantiepark loopt Rob Geus zijn vakken te vullen met schoonmaaktips. Er wordt niet alleen gekeken naar de horeca aspecten, ook het onderhoud van de parkfaciliteiten, de accommodaties en het schoonmaakplan worden door Geus in het rapport opgenomen.

Familie Gillis: massa is kassa is elke maandag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Familie Gillis: massa is kassa terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV