Hart van Nederland gemist? Lege supermarktschappen door boerenblokkades

Hart van Nederland gemist? Lege supermarktschappen door boerenblokkades

<em>Hart van Nederland</em> gemist? Lege supermarktschappen door <em>boerenblokkades</em> Klanten grijpen vandaag regelmatig mis als ze in de supermarkt komen voor verse producten. Met name groeten, fruit, vlees en vis zijn schaars door de boerenblokkades bij distributiecentra door heel het land. En dat zorgt voor de nodige irritatie bij de consument. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Op1 gemist? Politiechef over boerenprotesten: 'Boeren vertrekken als we dat vragen' Bekijk deze video » Video: Boeren en demonstraten halen nacht door bij distributiecentra Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Klanten grijpen vandaag regelmatig mis als ze in de supermarkt komen voor verse producten. Met name groeten, fruit, vlees en vis zijn schaars door de boerenblokkades bij distributiecentra door heel het land. En dat zorgt voor de nodige irritatie bij de consument.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV