Verlies in vertrouwen Boris Johnson: twee ministers stappen op (video)

Verlies in vertrouwen Boris Johnson: twee ministers stappen op (video)

Boris Johnson ligt steeds meer onder vuur, twee ministers hebben dinsdagavond hun ontslag ingediend. Dit betreft de minister van Financiën en Volksgezondheid.

Verlies in vertrouwen <em>Boris Johnson</em>: twee ministers stappen op (video) Boris Johnson ligt steeds meer onder vuur, twee ministers hebben dinsdagavond hun ontslag ingediend. Dit betreft de minister van Financiën en Volksgezondheid. LiegenBoris Johnson krijgt behoorlijke klappen te verwerken wanneer de ministers aangeven het vertrouwen verloren te zijn in het leiderschap van Johnson. Er is volgens de twee ministers Rishi Sunak en Sajid Javid te vaak voorgekomen dat de leider loog. Bekijk de video van SkyNews hierboven. Bekijk ook Op1 gemist? Britse premier Boris Johnson overleeft vertrouwensstemming Bekijk deze video » Tim de Wit over de positie van Boris Johnson: "Van het ene schandaal naar het andere" Bekijk deze video » Sybrand Buma in Op1 over toekomst Boris Johnson: 'Land doet het slecht momenteel' Bekijk deze video »
Nieuws :
Verlies in vertrouwen Boris Johnson: twee ministers stappen op (video)

Liegen
Boris Johnson krijgt behoorlijke klappen te verwerken wanneer de ministers aangeven het vertrouwen verloren te zijn in het leiderschap van Johnson. Er is volgens de twee ministers Rishi Sunak en Sajid Javid te vaak voorgekomen dat de leider loog.

Bekijk de video van SkyNews hierboven.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV