Bekijk de beelden: fan knijpt in de billen van Frans Bauer tijdens optreden

Bekijk de beelden: fan knijpt in de billen van Frans Bauer tijdens optreden

Tijdens een optreden in Brugge nam het optreden van Frans Bauer wel een hele andere wending toen een fan hem bij zijn billen greep.

Bekijk de beelden: <em>fan</em> knijpt in de billen van <em>Frans Bauer</em> tijdens optreden Tijdens een optreden in Brugge nam het optreden van Frans Bauer wel een hele andere wending toen een fan hem bij zijn billen greep. BillenEen fan staat bij Frans op het podium toen het gebeurde, hij greep schaamteloos naar de billen van de zanger waarna Frans even voorover deinst. Frans zelf kan er gelukkig wel om lachen, maar hij past de volgende keer wel op wanneer er een fan achter hem gaat staan. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Bekijk ook Video: Frans Bauer reageert op Rolling Stones-fan die volgende keer liever naar Bauer gaat Bekijk deze video » Zien: Frans Bauer over eerbetoon aan Zware Cross-legende Tante Rikie Bekijk deze video » Frans Bauer in discussie met vicepremier Carola Schouten: "Er ligt een grote taak voor u" Bekijk deze video »
Entertainment :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Billen
Een fan staat bij Frans op het podium toen het gebeurde, hij greep schaamteloos naar de billen van de zanger waarna Frans even voorover deinst. Frans zelf kan er gelukkig wel om lachen, maar hij past de volgende keer wel op wanneer er een fan achter hem gaat staan.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's