Video: moeder Erica Meiland overleden

Video: moeder Erica Meiland overleden

Verdrietig nieuws van de familie Meiland. De moeder van Erica is overleden, dat brengt Martien vandaag naar buiten. Een groot gemis voor de familie Meiland.

Video: moeder <em>Erica Meiland</em> overleden Verdrietig nieuws van de familie Meiland. De moeder van Erica is overleden, dat brengt Martien vandaag naar buiten. Een groot gemis voor de familie Meiland. Laatste rustplaatsWe kennen de moeder van Erica allemaal wel uit de serie waarin ze geregeld bezocht werd door haar kinderen en kleinkinderen in het bejaardentehuis. De familie Meiland heeft het nieuws stil weten te houden, maar vandaag hebben ze haar naar haar laatste rustplaats gebracht en is Martien met het nieuws naar buiten gekomen. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Bekijk ook De Meilandjes in Humberto over nieuw seizoen Chateau Meiland: 'We beleven genoeg' Bekijk deze video » Video: dilemma's met Martien en Erica Meiland in podcast Wat Goeeed! Bekijk deze video » Zien: Maxime Meiland verrast Leroy met nieuwe poes Jet Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Laatste rustplaats
We kennen de moeder van Erica allemaal wel uit de serie waarin ze geregeld bezocht werd door haar kinderen en kleinkinderen in het bejaardentehuis. De familie Meiland heeft het nieuws stil weten te houden, maar vandaag hebben ze haar naar haar laatste rustplaats gebracht en is Martien met het nieuws naar buiten gekomen.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV