Noah

Noah

Noah Elk dorp in Nederland heeft zo zijn eigen Koningsdagtradities. Dat geldt ook voor Urk, het vissersdorp dat we volgen in de serie Urk! Alleen zullen de tradities van dit dorp weinig navolging krijgen in de rest van het land... Bekende UrkersIn Urk! volgen we nu al een aantal seizoenen een groep bekende Urkers, die ons meenemen in het wel en wee van het dorp. Inmiddels zijn Teun Föhn en de tweeling Gerda en Mathilde zelfs uitgegroeid tot heuse bekende Nederlanders. AutobrandenOp Urk is het Koningsdag. Dat betekent herrie en autobranden, maar ook oranjesoezen, rommelmarkt en een aubade. Teun en Ap verschijnen op de rode loper van hét event onder de kappers. Mathilde krijgt tijdens haar gender reveal party eindelijk te weten of haar baby een jongen of een meisje is. :[broadcast:videos](ids:"466106,462025" title:"Bekijk ook")
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier bij KIJK.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Elk dorp in Nederland heeft zo zijn eigen Koningsdagtradities. Dat geldt ook voor Urk, het vissersdorp dat we volgen in de serie Urk! Alleen zullen de tradities van dit dorp weinig navolging krijgen in de rest van het land...

Bekende Urkers
In Urk! volgen we nu al een aantal seizoenen een groep bekende Urkers, die ons meenemen in het wel en wee van het dorp. Inmiddels zijn Teun Föhn en de tweeling Gerda en Mathilde zelfs uitgegroeid tot heuse bekende Nederlanders.

Autobranden
Op Urk is het Koningsdag. Dat betekent herrie en autobranden, maar ook oranjesoezen, rommelmarkt en een aubade. Teun en Ap verschijnen op de rode loper van hét event onder de kappers. Mathilde krijgt tijdens haar gender reveal party eindelijk te weten of haar baby een jongen of een meisje is.

:[broadcast:videos](ids:"466106,462025" title:"Bekijk ook")Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV