Charly Luske en Tanja Jess met update over relatiestatus: "Zijn aan het zoeken" (video)

Charly Luske en Tanja Jess met update over relatiestatus: "Zijn aan het zoeken" (video)

Dinsdag 5 juli 2022 om 22:00

Charly Luske en Tanja Jess hebben zware maanden achter de rug. Eind maart is bekend geworden dat Charly vreemd is gegaan, dat bleek ook uit een aantal app gesprekken die hij had met een andere vrouw. Nu geven de twee een update over de relatiestatus.

<em>Charly Luske</em> en Tanja Jess met update over <em>relatiestatus</em>: &quot;Zijn aan het zoeken&quot; (video) Charly Luske en Tanja Jess hebben zware maanden achter de rug. Eind maart is bekend geworden dat Charly vreemd is gegaan, dat bleek ook uit een aantal app gesprekken die hij had met een andere vrouw. Nu geven de twee een update over de relatiestatus. ZoekenTanja en Charly hebben een interview gegeven in de Beau Monde waarin zij vertellen dat ze 'aan het zoeken zijn' naar een manier om met elkaar te blijven omgaan. Het koppel gaat dus niet uit elkaar, maar probeert een weg te vinden om hieruit te komen. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Bekijk ook Koffietijd: Charly Luske wil huwelijk met Tanja Jess ‘in kalmte’ overdoen Bekijk deze video » Amazing Grace: Charly Luske zingt This Is Me voor transitie dochter Alice Bekijk deze video » Shownieuws: Zoon Charly Luske en Tanja Jess is meisje geworden en heet nu Alice Bekijk deze video »
TV :

Zoeken
Tanja en Charly hebben een interview gegeven in de Beau Monde waarin zij vertellen dat ze 'aan het zoeken zijn' naar een manier om met elkaar te blijven omgaan. Het koppel gaat dus niet uit elkaar, maar probeert een weg te vinden om hieruit te komen.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's