Paul Moers in Op1: "Ga er maar vanuit dat de winkels morgen bevoorraad worden"

Paul Moers in Op1: "Ga er maar vanuit dat de winkels morgen bevoorraad worden"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 4 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

<em>Paul Moers</em> in <em>Op1</em>: &quot;Ga er maar vanuit dat de winkels morgen bevoorraad worden&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 4 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Door het boerenprotest en het blokkeren van de distributiecentra's, loopt de schade in raptempo op tot in de miljoenen aldus supermarktkoepel CBL. Retaildeskundige Paul Moers reageert: "Ga er maar vanuit dat de winkels morgen weer bevoorraad worden, de productie is er nog wel." Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Alle fragmenten uit deze uitzending Op1: gaat je pak melk in de supermarkt binnenkort drastisch duurder worden? Bekijk deze video » Ab Osterhaus bagatelliseert verloren levensjaren door coronacrisis: "Er zat iets groters achter" Bekijk deze video » Onno de Jong blij met arrestaties in zaak Peter R. de Vries: "Verbinding met opdrachtgever" Bekijk deze video » Peter R. de Vries jaar geleden vermoord, maar: "Bescherming nog lang niet op orde" (Op1) Bekijk deze video » Goedele Liekens vertelt gruwelijke verhalen uit Oekraïne: "Jongetje van elf verkracht" Bekijk deze video » Goedele Liekens in Op1: "Russische soldaten vernietigen voortplantingsorganen Oekraïeners" Bekijk deze video »
Talkshow :
Paul Moers in Op1: "Ga er maar vanuit dat de winkels morgen bevoorraad worden"

Door het boerenprotest en het blokkeren van de distributiecentra's, loopt de schade in raptempo op tot in de miljoenen aldus supermarktkoepel CBL. Retaildeskundige Paul Moers reageert: "Ga er maar vanuit dat de winkels morgen weer bevoorraad worden, de productie is er nog wel."

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV