Onno de Jong blij met arrestaties in zaak Peter R. de Vries: "Verbinding met opdrachtgever"

Onno de Jong blij met arrestaties in zaak Peter R. de Vries: "Verbinding met opdrachtgever"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 4 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

<em>Onno de Jong</em> blij met arrestaties in zaak <em>Peter R. de Vries</em>: &quot;Verbinding met opdrachtgever&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 4 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Onno de Jong en Peter Schouten, advocaten én goede vrienden van de vorig jaar vermoorde Peter R. de Vries, zaten dinsdag aan tafel bij Op1 om te praten over de nieuwste ontwikkelingen in de zaak. Er zijn diverse nieuwe arrestaties verricht en die brengen het onderzoek volgens De Jong steeds dichter bij de opdrachtgever. Sterker nog: de man die verdacht wordt van het aansturen van het 'moordteam' is inmiddels ook gearresteerd. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Onno de Jong blij met arrestaties in zaak Peter R. de Vries: "Verbinding met opdrachtgever"

Onno de Jong en Peter Schouten, advocaten én goede vrienden van de vorig jaar vermoorde Peter R. de Vries, zaten dinsdag aan tafel bij Op1 om te praten over de nieuwste ontwikkelingen in de zaak. Er zijn diverse nieuwe arrestaties verricht en die brengen het onderzoek volgens De Jong steeds dichter bij de opdrachtgever. Sterker nog: de man die verdacht wordt van het aansturen van het 'moordteam' is inmiddels ook gearresteerd.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV