Peter R. de Vries jaar geleden vermoord, maar: "Bescherming nog lang niet op orde" (Op1)

Peter R. de Vries jaar geleden vermoord, maar: "Bescherming nog lang niet op orde" (Op1)

Woensdag 6 juli 2022 om 08:35

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 4 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

<em>Peter R. de Vries</em> jaar geleden vermoord, maar: &quot;Bescherming nog lang niet op orde&quot; (<em>Op1</em>) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 4 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Vandaag is het precies een jaar geleden dat misdaadverslaggever Peter R. de Vries werd neergeschoten in Amsterdam. Negen dagen later verloor hij de strijd tegen zijn verwondingen. Onno de Jong en Peter Schouten, advocaten en goede vrienden van De Vries, stellen bij Op1 dat de bescherming van kroongetuigen nog altijd niet op orde is - hoewel de moord op De Vries laat zien dat bescherming door het Openbaar Ministerie van levensbelang kan zijn. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Peter R. de Vries jaar geleden vermoord, maar: "Bescherming nog lang niet op orde" (Op1)

Vandaag is het precies een jaar geleden dat misdaadverslaggever Peter R. de Vries werd neergeschoten in Amsterdam. Negen dagen later verloor hij de strijd tegen zijn verwondingen. Onno de Jong en Peter Schouten, advocaten en goede vrienden van De Vries, stellen bij Op1 dat de bescherming van kroongetuigen nog altijd niet op orde is - hoewel de moord op De Vries laat zien dat bescherming door het Openbaar Ministerie van levensbelang kan zijn.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's