Oma Jenny (moeder van Erica Meiland) overleden: "Werd ook een beetje BN'er"

Oma Jenny (moeder van Erica Meiland) overleden: "Werd ook een beetje BN'er"

Woensdag 6 juli 2022 om 09:16

Verdrietig nieuws voor de familie Meiland en natuurlijk vooral voor Erica: moeder en oma Jenny is deze week op 93-jarige leeftijd overleden. De familie hield het lange tijd stil, maar nu brengen ze het naar buiten.

Oma Jenny (moeder van <em>Erica Meiland</em>) overleden: &quot;Werd ook een beetje BN'er&quot; Verdrietig nieuws voor de familie Meiland en natuurlijk vooral voor Erica: moeder en oma Jenny is deze week op 93-jarige leeftijd overleden. De familie hield het lange tijd stil, maar nu brengen ze het naar buiten. Jenny RenkemaOma Jenny werd ook een beetje BN'er door Chateau Meiland: "Oma was een spil in de familie, iedereen houdt van haar. Het is wel treurig dat het net in de aanloop van het huwelijk van Maxime gebeurd." Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven. Bekijk ook Video: dilemma's met Martien en Erica Meiland in podcast Wat Goeeed! Bekijk deze video » Video: moeder Erica Meiland overleden Bekijk deze video »
TV :

Jenny Renkema
Oma Jenny werd ook een beetje BN'er door Chateau Meiland: "Oma was een spil in de familie, iedereen houdt van haar. Het is wel treurig dat het net in de aanloop van het huwelijk van Maxime gebeurd."

Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's