Oma Jenny (moeder van Erica Meiland) overleden: "Werd ook een beetje BN'er"

Oma Jenny (moeder van Erica Meiland) overleden: "Werd ook een beetje BN'er"

Verdrietig nieuws voor de familie Meiland en natuurlijk vooral voor Erica: moeder en oma Jenny is deze week op 93-jarige leeftijd overleden. De familie hield het lange tijd stil, maar nu brengen ze het naar buiten.

Oma Jenny (moeder van <em>Erica Meiland</em>) overleden: &quot;Werd ook een beetje BN'er&quot; Verdrietig nieuws voor de familie Meiland en natuurlijk vooral voor Erica: moeder en oma Jenny is deze week op 93-jarige leeftijd overleden. De familie hield het lange tijd stil, maar nu brengen ze het naar buiten. Jenny RenkemaOma Jenny werd ook een beetje BN'er door Chateau Meiland: "Oma was een spil in de familie, iedereen houdt van haar. Het is wel treurig dat het net in de aanloop van het huwelijk van Maxime gebeurd." Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven. Bekijk ook Video: dilemma's met Martien en Erica Meiland in podcast Wat Goeeed! Bekijk deze video » Video: moeder Erica Meiland overleden Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Jenny Renkema
Oma Jenny werd ook een beetje BN'er door Chateau Meiland: "Oma was een spil in de familie, iedereen houdt van haar. Het is wel treurig dat het net in de aanloop van het huwelijk van Maxime gebeurd."

Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV