In het brein van de bedrieger aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

In het brein van de bedrieger aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending
Nieuw: In het brein van de bedrieger

In het brein van de bedrieger aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending Wat maakt meesteroplichters zo succesvol in wat ze doen? Hoe kan het dat ze de zwaktes van hun slachtoffers zo virtuoos bespelen? Wat het ook is, we zijn gefascineerd door oplichters. In de serie In het brein van de bedrieger worden zes succesvolle internationale meesteroplichters grondig ontleed door een team van experts. Alle fragmenten uit deze uitzending In het brein van de bedrieger: Matt Cox verdiende miljoenen met valse hypotheekaktes Bekijk deze video » MaskerMet de hulp van forensisch psycholoog Kerry Daynes, neurowetenschapper Moran Cerf en gedragsdeskundige Mark Frank laat de serie je kennismaken met de persoon achter het masker, de mensen die er hun beroep van hebben gemaakt ons op te lichten. Welke eigenschappen zorgen ervoor dat ze jarenlang wegkomen met hun bedrog en wat voor persoon komt er aan de oppervlakte als we doordringen tot de kern? Wat zien we, als we een kijkje nemen in het brein van de bedrieger? Eerste afleveringIn de eerste aflevering het verhaal van Matthew Cox, een voormalige hypotheekbemiddelaar uit Florida, die op basis van jarenlange identiteitsfraude miljoenen dollars verwierf en uiteindelijk veroordeeld werd tot 26 jaar gevangenisstraf. Hij arriveert bij Het instituut als de ‘buitengewone’ oplichter: eigenwijs en zeer zelfbewust. Meer dan enige andere oplichter legt Cox tot in de kleinste details uit hoe hij documenten vervalste en mensen en banken zoals de Bank of America oplichtte met enorme bedragen.
Uitzending :
In het brein van de bedrieger aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Wat maakt meesteroplichters zo succesvol in wat ze doen? Hoe kan het dat ze de zwaktes van hun slachtoffers zo virtuoos bespelen? Wat het ook is, we zijn gefascineerd door oplichters. In de serie In het brein van de bedrieger worden zes succesvolle internationale meesteroplichters grondig ontleed door een team van experts.

Masker
Met de hulp van forensisch psycholoog Kerry Daynes, neurowetenschapper Moran Cerf en gedragsdeskundige Mark Frank laat de serie je kennismaken met de persoon achter het masker, de mensen die er hun beroep van hebben gemaakt ons op te lichten. Welke eigenschappen zorgen ervoor dat ze jarenlang wegkomen met hun bedrog en wat voor persoon komt er aan de oppervlakte als we doordringen tot de kern? Wat zien we, als we een kijkje nemen in het brein van de bedrieger?

Eerste aflevering
In de eerste aflevering het verhaal van Matthew Cox, een voormalige hypotheekbemiddelaar uit Florida, die op basis van jarenlange identiteitsfraude miljoenen dollars verwierf en uiteindelijk veroordeeld werd tot 26 jaar gevangenisstraf. Hij arriveert bij Het instituut als de ‘buitengewone’ oplichter: eigenwijs en zeer zelfbewust. Meer dan enige andere oplichter legt Cox tot in de kleinste details uit hoe hij documenten vervalste en mensen en banken zoals de Bank of America oplichtte met enorme bedragen.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV