Muziekspecial Het beste van... ABBA gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Muziekspecial Het beste van... ABBA gemist? Bekijk hier de hele uitzending
Special: Het beste van... ABBA

Muziekspecial Het beste van... ABBA gemist? Bekijk hier de hele uitzending ABBA, wie kent ze niet? De legendarische Zweedse popformatie veroverde de wereld na hun winst op het Eurovisie Songfestival in 1974 met een ongekende reeks hits. In de special Het beste van... ABBA halen bekende Nederlanders herinneringen op. Hierna is vanaf 21.05 uur ABBA in Concert te zien. KlassiekersVóór 'Waterloo' scoorde ABBA al een hitje met 'Ring Ring' en vervolgens veranderde alles wat ze aanraakten acht jaar lang in goud. Dat leverde onvergetelijke klassiekers als 'Mamma Mia', 'Dancing Queen', 'Gimme! Gimme! Gimme! (A Man After Midnight)' en 'The Winner Takes It All' op. ABBA was één van de best verkopende muzikale acts van de hele wereld. BN'ersBekende Nederlanders bekijken beeldmateriaal van de wereldberoemde Zweedse formatie en bespreken het gevoel dat ABBA nog steeds bij hen oproept. Liefhebbers als Kees Tol, Koos van Plateringen, Babette Labeij, Dolly Bellefleur, Ad Visser en Andy & Janice bespreken alles wat met ABBA te maken heeft: de kleding, de liefdesperikelen, de dansjes en natuurlijk de muziek. Bekijk ook The Tribute, Battle of the Bands: A-Fever (ABBA Tribute) speelt 'Dancing Queen' Bekijk deze video » Video: ABBA geeft concert met hologrammen, Britse pers lyrisch Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

ABBA, wie kent ze niet? De legendarische Zweedse popformatie veroverde de wereld na hun winst op het Eurovisie Songfestival in 1974 met een ongekende reeks hits. In de special Het beste van... ABBA halen bekende Nederlanders herinneringen op. Hierna is vanaf 21.05 uur ABBA in Concert te zien.

Klassiekers
Vóór 'Waterloo' scoorde ABBA al een hitje met 'Ring Ring' en vervolgens veranderde alles wat ze aanraakten acht jaar lang in goud. Dat leverde onvergetelijke klassiekers als 'Mamma Mia', 'Dancing Queen', 'Gimme! Gimme! Gimme! (A Man After Midnight)' en 'The Winner Takes It All' op. ABBA was één van de best verkopende muzikale acts van de hele wereld.

BN'ers
Bekende Nederlanders bekijken beeldmateriaal van de wereldberoemde Zweedse formatie en bespreken het gevoel dat ABBA nog steeds bij hen oproept. Liefhebbers als Kees Tol, Koos van Plateringen, Babette Labeij, Dolly Bellefleur, Ad Visser en Andy & Janice bespreken alles wat met ABBA te maken heeft: de kleding, de liefdesperikelen, de dansjes en natuurlijk de muziek.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV