Paniek bij Wietze de Jager: wordt het binnenkort 44 graden in Nederland?

Paniek bij Wietze de Jager: wordt het binnenkort 44 graden in Nederland?

De zomer van 2021 was relatief koel en nat, maar dit jaar lijkt het wel andere koek te worden. Wietze de Jager en Klaas van der Eerden zijn behoorlijk in paniek door enkele weerkaartjes die ze onder ogen hebben gekregen, want die geven extreem hoge temperaturen aan...

Lees verder onder de video.

Paniek bij <em>Wietze de Jager</em>: wordt het binnenkort 44 graden in Nederland? De zomer van 2021 was relatief koel en nat, maar dit jaar lijkt het wel andere koek te worden. Wietze de Jager en Klaas van der Eerden zijn behoorlijk in paniek door enkele weerkaartjes die ze onder ogen hebben gekregen, want die geven extreem hoge temperaturen aan... Lees verder onder de video. 44 gradenWeerman Reinout van Weer.nl schuift aan om te vertellen over de schokkende voorspellingen. Het record stamt uit de zomer van 2019, toen het in ons land 40,7 graden werd - maar daar kunnen we nu dus nog weleens overheen gaan. Er is volgens Reinout een enorme hitte-opbouw gaande richting maandag 18 juli, een dag om in de gaten te houden. Volgende week kan het echter op veel plekken al ruim boven de dertig graden worden. Nederland, zet je schrap! Bekijk het fragment uit de Ochtendshow van Radio 538 hierboven. Bekijk ook Wietze de Jager deelt juice over Klaas van der Eerden: wat doet hij bij Endemol? Bekijk deze video »
Weer :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

44 graden
Weerman Reinout van Weer.nl schuift aan om te vertellen over de schokkende voorspellingen. Het record stamt uit de zomer van 2019, toen het in ons land 40,7 graden werd - maar daar kunnen we nu dus nog weleens overheen gaan. Er is volgens Reinout een enorme hitte-opbouw gaande richting maandag 18 juli, een dag om in de gaten te houden. Volgende week kan het echter op veel plekken al ruim boven de dertig graden worden. Nederland, zet je schrap!

Bekijk het fragment uit de Ochtendshow van Radio 538 hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's