Maxim Hartman maakt ruzie met boer bij Renze: "Je moet je om laten scholen!"

Maxim Hartman maakt ruzie met boer bij Renze: "Je moet je om laten scholen!"

Maxim Hartman is in zijn lange carrière nog nooit te betrappen geweest op enige nuance of empathie. Ook dinsdag liet hij zich weer van zijn slechtste kant zien door bij Renze ruzie te maken met een wanhopige boer, die zich volgens Hartman gewoon "om moet laten scholen".

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Renze van dinsdag 5 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Renze terugkijken bij Gids.tv.

<em>Maxim Hartman</em> maakt ruzie met boer bij <em>Renze</em>: &quot;Je moet je om laten scholen!&quot; Maxim Hartman is in zijn lange carrière nog nooit te betrappen geweest op enige nuance of empathie. Ook dinsdag liet hij zich weer van zijn slechtste kant zien door bij Renze ruzie te maken met een wanhopige boer, die zich volgens Hartman gewoon "om moet laten scholen". Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Renze van dinsdag 5 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Renze terugkijken bij Gids.tv. GelulBioboer Dolf Heikoop zit aan tafel om voor de boeren te pleiten, maar Hartman gaat er met gestrekt been in. Volgens Heikoop weet Hartman niet wat hij zegt; die wil echter van geen wijken weten. "Het is geen recht om boer te zijn! Waar komt dat vandaan? Vergunningen worden ingetrokken. Ik vind niet dat je het recht hebt om te zeggen: ik ben boer en ik zal altijd boer blijven. Dat is gelul. Als de samenleving zegt: we hebben geen behoefte meer aan jou als boer, dan heb je te stoppen. Klaar!" Bekijk het fragment uit Renze hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Renze terugkijken bij Gids.tv. Alle fragmenten uit deze uitzending Zien: Fred Teeven is tegen boerenblokkades van distributiecentra, want het bier raakt op Bekijk deze video » Zien: jong talent Anique zingt haar nummer 'There with You' live bij Renze Bekijk deze video » Maxim Hartman bij Renze: "Ik scheld 13-jarige meisjes helemaal de tyfus tot ze huilen" Bekijk deze video » Renze: Maxim Hartman wijst Fred Teeven aan als bemiddelaar om te "ouwehoeren met boeren" Bekijk deze video » Renze Klamer is woedend: "Complete idioten profiteren van ons zorgsysteem" Bekijk deze video »
Talkshow :
Maxim Hartman maakt ruzie met boer bij Renze: "Je moet je om laten scholen!"

Gelul
Bioboer Dolf Heikoop zit aan tafel om voor de boeren te pleiten, maar Hartman gaat er met gestrekt been in. Volgens Heikoop weet Hartman niet wat hij zegt; die wil echter van geen wijken weten. "Het is geen recht om boer te zijn! Waar komt dat vandaan? Vergunningen worden ingetrokken. Ik vind niet dat je het recht hebt om te zeggen: ik ben boer en ik zal altijd boer blijven. Dat is gelul. Als de samenleving zegt: we hebben geen behoefte meer aan jou als boer, dan heb je te stoppen. Klaar!"

Bekijk het fragment uit Renze hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Renze terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV