Rob Kemps krijgt tijdelijke presentatiejob bij SBS6: "Net alsof je Messi moet vervangen"

Rob Kemps krijgt tijdelijke presentatiejob bij SBS6: "Net alsof je Messi moet vervangen"

Rob Kemps krijgt een tijdenlijke presentatieklus en vervangt Linda de Mol een jaar bij Ik Hou van Holland. Volgens Shownieuws wordt het een lastige klus: "Linda is natuurlijk wel het epicentrum van alle lol en humor bij dat programma. Kemps zegt zelf: het is net alsof je Messi gaat vervangen."

<em>Rob Kemps</em> krijgt tijdelijke presentatiejob bij SBS6: &quot;Net alsof je <em>Messi</em> moet vervangen&quot; Rob Kemps krijgt een tijdenlijke presentatieklus en vervangt Linda de Mol een jaar bij Ik Hou van Holland. Volgens Shownieuws wordt het een lastige klus: "Linda is natuurlijk wel het epicentrum van alle lol en humor bij dat programma. Kemps zegt zelf: het is net alsof je Messi gaat vervangen." Het nieuwe seizoen van Ik hou van Holland is vanaf zaterdag 3 september wekelijks om 20.00 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Ik hou van Holland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Woede door afzeggen optredens van Snollebollekes: Succes van Rob Kemps in de weg? Bekijk deze video » Rob Kemps vader van Lola: bekijk de eerste beelden (Shownieuws) Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Het nieuwe seizoen van Ik hou van Holland is vanaf zaterdag 3 september wekelijks om 20.00 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Ik hou van Holland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV