Renze: Maxim Hartman wijst Fred Teeven aan als bemiddelaar om te "ouwehoeren met boeren"

Renze: Maxim Hartman wijst Fred Teeven aan als bemiddelaar om te "ouwehoeren met boeren"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Renze van dinsdag 5 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Renze terugkijken bij Gids.tv.

<em>Renze</em>: Maxim Hartman wijst Fred Teeven aan als bemiddelaar om te &quot;ouwehoeren met <em>boeren</em>&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Renze van dinsdag 5 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Renze terugkijken bij Gids.tv. De boerenprotesten blijven onverminderd doorgaan in ons land. De afgelopen dagen zagen we hoe talloze distributiecentra werden geblokkeerd door trekkers. Johan Remkes is inmiddels aangewezen als bemiddelaar, maar daar willen de boeren niet mee in gesprek omdat hij één van de architecten van de stikstofdoelen is. Maxim Hartman vraagt zich bij Renze af of Fred Teeven niet een veel geschiktere persoon is om te bemiddelen. "Volgens mij bent u een veel beter type om te ouwehoeren met die boeren!" Bekijk het fragment uit Renze hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Renze terugkijken bij Gids.tv. Alle fragmenten uit deze uitzending Maxim Hartman maakt ruzie met boer bij Renze: "Je moet je om laten scholen!" Bekijk deze video » Zien: Fred Teeven is tegen boerenblokkades van distributiecentra, want het bier raakt op Bekijk deze video » Zien: jong talent Anique zingt haar nummer 'There with You' live bij Renze Bekijk deze video » Maxim Hartman bij Renze: "Ik scheld 13-jarige meisjes helemaal de tyfus tot ze huilen" Bekijk deze video » Renze Klamer is woedend: "Complete idioten profiteren van ons zorgsysteem" Bekijk deze video »
Talkshow :
Renze: Maxim Hartman wijst Fred Teeven aan als bemiddelaar om te "ouwehoeren met boeren"

De boerenprotesten blijven onverminderd doorgaan in ons land. De afgelopen dagen zagen we hoe talloze distributiecentra werden geblokkeerd door trekkers. Johan Remkes is inmiddels aangewezen als bemiddelaar, maar daar willen de boeren niet mee in gesprek omdat hij één van de architecten van de stikstofdoelen is. Maxim Hartman vraagt zich bij Renze af of Fred Teeven niet een veel geschiktere persoon is om te bemiddelen. "Volgens mij bent u een veel beter type om te ouwehoeren met die boeren!"

Bekijk het fragment uit Renze hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Renze terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV