Renze: Maxim Hartman wijst Fred Teeven aan als bemiddelaar om te "ouwehoeren met boeren"

Renze: Maxim Hartman wijst Fred Teeven aan als bemiddelaar om te "ouwehoeren met boeren"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Renze van dinsdag 5 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Renze terugkijken bij Gids.tv.

<em>Renze</em>: Maxim Hartman wijst Fred Teeven aan als bemiddelaar om te &quot;ouwehoeren met <em>boeren</em>&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Renze van dinsdag 5 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Renze terugkijken bij Gids.tv. De boerenprotesten blijven onverminderd doorgaan in ons land. De afgelopen dagen zagen we hoe talloze distributiecentra werden geblokkeerd door trekkers. Johan Remkes is inmiddels aangewezen als bemiddelaar, maar daar willen de boeren niet mee in gesprek omdat hij één van de architecten van de stikstofdoelen is. Maxim Hartman vraagt zich bij Renze af of Fred Teeven niet een veel geschiktere persoon is om te bemiddelen. "Volgens mij bent u een veel beter type om te ouwehoeren met die boeren!" Bekijk het fragment uit Renze hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Renze terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Renze: Maxim Hartman wijst Fred Teeven aan als bemiddelaar om te "ouwehoeren met boeren"

De boerenprotesten blijven onverminderd doorgaan in ons land. De afgelopen dagen zagen we hoe talloze distributiecentra werden geblokkeerd door trekkers. Johan Remkes is inmiddels aangewezen als bemiddelaar, maar daar willen de boeren niet mee in gesprek omdat hij één van de architecten van de stikstofdoelen is. Maxim Hartman vraagt zich bij Renze af of Fred Teeven niet een veel geschiktere persoon is om te bemiddelen. "Volgens mij bent u een veel beter type om te ouwehoeren met die boeren!"

Bekijk het fragment uit Renze hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Renze terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's