Renze Klamer is woedend: "Complete idioten profiteren van ons zorgsysteem"

Renze Klamer is woedend: "Complete idioten profiteren van ons zorgsysteem"

Woensdag 6 juli 2022 om 09:43

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Renze van dinsdag 5 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Renze terugkijken bij Gids.tv.

<em>Renze Klamer</em> is woedend: &quot;Complete idioten profiteren van ons <em>zorgsysteem</em>&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Renze van dinsdag 5 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Renze terugkijken bij Gids.tv. Presentator Renze Klamer besloot dinsdagavond in zijn eigen talkshow Renze een probleem aan te kaarten dat hem behoorlijk tegen de borst stuit. Sterker nog: hij lijkt woedend te zijn. "Complete idioten - sorry dat ik het zeg - profiteren op malafide wijze van ons zorgsysteem. Dit gaat over mensen die op grote schaal schathemeltjerijk worden over de rug van ons allemaal." Volgens officiële cijfers wordt jaarlijks voor meer dan een miljard euro gefraudeerd in de zorg. Hij gaat in gesprek met diverse kenners van dit dossier, waaruit blijkt hoe pijnlijk de situatie eigenlijk is - vooral voor kwetsbaren. Bekijk het fragment uit Renze hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Renze terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Renze Klamer is woedend: "Complete idioten profiteren van ons zorgsysteem"

Presentator Renze Klamer besloot dinsdagavond in zijn eigen talkshow Renze een probleem aan te kaarten dat hem behoorlijk tegen de borst stuit. Sterker nog: hij lijkt woedend te zijn. "Complete idioten - sorry dat ik het zeg - profiteren op malafide wijze van ons zorgsysteem. Dit gaat over mensen die op grote schaal schathemeltjerijk worden over de rug van ons allemaal." Volgens officiële cijfers wordt jaarlijks voor meer dan een miljard euro gefraudeerd in de zorg. Hij gaat in gesprek met diverse kenners van dit dossier, waaruit blijkt hoe pijnlijk de situatie eigenlijk is - vooral voor kwetsbaren.

Bekijk het fragment uit Renze hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Renze terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's