Live stream Engeland - Oostenrijk (openingswedstrijd EK voetbal voor vrouwen)

Live stream Engeland - Oostenrijk (openingswedstrijd EK voetbal voor vrouwen)

Kijk op woensdag 6 juli vanaf 21.00 uur LIVE naar Engeland - Oostenrijk via de livestream hierboven.

Woensdag 6 juli gaat het EK vrouwenvoetbal in Engeland van start. Het gastland komt traditioneel in actie in de openingswedstrijd; de Engelsen nemen het op tegen Oostenrijk.

Lees hier waar je Engeland - Oostenrijk op tv kunt kijken.

Samenvatting en hoogtepunten Engeland - Oostenrijk

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Engeland - Oostenrijk is woensdag vanaf 21.00 uur te zien op NPO 1 en via deze livestream. De samenvatting en hoogtepunten van de wedstrijd komen online bij Gids.tv.

Live stream <em>Engeland - Oostenrijk</em> (openingswedstrijd <em>EK voetbal</em> voor vrouwen) Kijk op woensdag 6 juli vanaf 21.00 uur LIVE naar Engeland - Oostenrijk via de livestream hierboven. Woensdag 6 juli gaat het EK vrouwenvoetbal in Engeland van start. Het gastland komt traditioneel in actie in de openingswedstrijd; de Engelsen nemen het op tegen Oostenrijk. Lees hier waar je Engeland - Oostenrijk op tv kunt kijken. Samenvatting en hoogtepunten Engeland - Oostenrijk De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken. Samenvatting Engeland - Oostenrijk (openingswedstrijd EK voetbal voor vrouwen) Bekijk deze video » Engeland - Oostenrijk is woensdag vanaf 21.00 uur te zien op NPO 1 en via deze livestream. De samenvatting en hoogtepunten van de wedstrijd komen online bij Gids.tv.
Live :
Live stream Engeland - Oostenrijk (openingswedstrijd EK voetbal voor vrouwen)Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV