Op Vlieland aangespoelde bultrug niet verstrikt geraakt in visnetten of aangevaren

Op Vlieland aangespoelde bultrug niet verstrikt geraakt in visnetten of aangevaren

Op Vlieland aangespoelde bultrug niet verstrikt geraakt in visnetten of aangevaren Op het strand van Vlieland is dinsdag een dode bultrug aangespoeld. Het 7 meter lange kadaver ligt op een afgesloten gebied van een oefenterrein van Defensie. Inmiddels is het dier onderzocht en wat blijkt: de bultrug is niet verstrikt geraakt in visnetten, en ook niet in botsing gekomen met een schip. Onderzoekers van de Universiteit Utrecht, Naturalis en Wageningen Marine Research deden onderzoek. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Video: boze boeren op trekkers blokkeren Groningen Airport (Hart van Nederland Bekijk deze video » Hart van Nederland: dode man gevonden in auto Hengelo, politie vermoedt misdrijf Bekijk deze video » Caroline van der Plas over boerenprotest: "Geen theekransje wat ze daar doen" (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Op het strand van Vlieland is dinsdag een dode bultrug aangespoeld. Het 7 meter lange kadaver ligt op een afgesloten gebied van een oefenterrein van Defensie. Inmiddels is het dier onderzocht en wat blijkt: de bultrug is niet verstrikt geraakt in visnetten, en ook niet in botsing gekomen met een schip. Onderzoekers van de Universiteit Utrecht, Naturalis en Wageningen Marine Research deden onderzoek.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV