Kelly en Royce de Vries terug naar RTL Boulevard studio: "Scheidslijn tussen mooi en verdrietig"

Kelly en Royce de Vries terug naar RTL Boulevard studio: "Scheidslijn tussen mooi en verdrietig"

Het is vandaag precies één jaar geleden dat het leven van Kelly en Royce de Vries een klap te verduren kreeg. Hun vader, misdaadverslaggever Peter R. de Vries, werd beschoten in Amsterdam waarna hij op 15 juli overleed. Ze blikken een jaar later terug.

<em>Kelly</em> en <em>Royce de Vries</em> terug naar <em>RTL Boulevard</em> studio: &quot;Scheidslijn tussen mooi en verdrietig&quot; Het is vandaag precies één jaar geleden dat het leven van Kelly en Royce de Vries een klap te verduren kreeg. Hun vader, misdaadverslaggever Peter R. de Vries, werd beschoten in Amsterdam waarna hij op 15 juli overleed. Ze blikken een jaar later terug. ScheidslijnKelly en Royce staan in de oude studio van RTL Boulevard op het Leidseplein, de plek die voor hun symbool staat: "Het is een scheidslijn tussen mooi en verdrietig", verwoord Kelly. Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven. Alle fragmenten uit deze uitzending Woensdag in RTL Boulevard: Royce en Kelly blikken terug op aanslag Peter R. de Vries Bekijk deze video » RTL Boulevard-presentatoren over aanslag Peter R. de Vries: "6 juli is een gitzwarte dag" Bekijk deze video » Video: RTL Boulevard staat woensdag in teken van Peter R. de Vries Bekijk deze video » Video: RTL Boulevard ter nagedachtenis aan Peter R. de Vries Bekijk deze video » Video: meerdere verklaringen zorgen voor heropenen zaak rondom Peter R. de Vries Bekijk deze video » Video: bloemenzee voor Peter R. de Vries op plek waar misdrijf een jaar geleden plaatsvond Bekijk deze video » Miljuschka Witzenhausen emotioneel over Peter R. de Vries: "Moeilijk te verteren" Bekijk deze video » Video: Stichting De Gouden Tip verandert naam in Peter R. de Vries Foundation Bekijk deze video » Louis van Gaal spreekt vol lof over kinderen Peter R. de Vries: "Zal hij trots op geweest zijn" Bekijk deze video »
TV :
Kelly en Royce de Vries terug naar RTL Boulevard studio: "Scheidslijn tussen mooi en verdrietig"

Scheidslijn
Kelly en Royce staan in de oude studio van RTL Boulevard op het Leidseplein, de plek die voor hun symbool staat: "Het is een scheidslijn tussen mooi en verdrietig", verwoord Kelly.

Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV