Miljuschka Witzenhausen emotioneel over Peter R. de Vries: "Moeilijk te verteren"

Miljuschka Witzenhausen emotioneel over Peter R. de Vries: "Moeilijk te verteren"

Miljuschka Witzenhausen groeide als klein meisje op met Peter R. de Vries, ze kende hem dan ook goed. Voor het eerst vertelt ze over het moment dat zij hoorde over de aanslag op Peter R. de Vries.

<em>Miljuschka Witzenhausen</em> emotioneel over <em>Peter R. de Vries</em>: &quot;Moeilijk te verteren&quot; Miljuschka Witzenhausen groeide als klein meisje op met Peter R. de Vries, ze kende hem dan ook goed. Voor het eerst vertelt ze over het moment dat zij hoorde over de aanslag op Peter R. de Vries. SchreeuwenMiljuschka vertelt over het moment dat haar ten gehore werd gebracht dat Peter was neergeschoten: "Het enige wat ik toen kon doen was schreeuwen en op m'mn knieën neervallen." Er gingen geen verjaardagen voorbij dat ze niet bij elkaar over de vloer kwamen: 'Moeilijk te verteren dat hij er niet met kerst is." Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder. Alle fragmenten uit deze uitzending Woensdag in RTL Boulevard: Royce en Kelly blikken terug op aanslag Peter R. de Vries Bekijk deze video » RTL Boulevard-presentatoren over aanslag Peter R. de Vries: "6 juli is een gitzwarte dag" Bekijk deze video » Video: RTL Boulevard staat woensdag in teken van Peter R. de Vries Bekijk deze video » Video: RTL Boulevard ter nagedachtenis aan Peter R. de Vries Bekijk deze video » Video: meerdere verklaringen zorgen voor heropenen zaak rondom Peter R. de Vries Bekijk deze video » Video: bloemenzee voor Peter R. de Vries op plek waar misdrijf een jaar geleden plaatsvond Bekijk deze video » Kelly en Royce de Vries terug naar RTL Boulevard studio: "Scheidslijn tussen mooi en verdrietig" Bekijk deze video » Video: Stichting De Gouden Tip verandert naam in Peter R. de Vries Foundation Bekijk deze video » Louis van Gaal spreekt vol lof over kinderen Peter R. de Vries: "Zal hij trots op geweest zijn" Bekijk deze video »
TV :
Miljuschka Witzenhausen emotioneel over Peter R. de Vries: "Moeilijk te verteren"

Schreeuwen
Miljuschka vertelt over het moment dat haar ten gehore werd gebracht dat Peter was neergeschoten: "Het enige wat ik toen kon doen was schreeuwen en op m'mn knieën neervallen." Er gingen geen verjaardagen voorbij dat ze niet bij elkaar over de vloer kwamen: 'Moeilijk te verteren dat hij er niet met kerst is."

Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV