Louis van Gaal spreekt vol lof over kinderen Peter R. de Vries: "Zal hij trots op geweest zijn"

Louis van Gaal spreekt vol lof over kinderen Peter R. de Vries: "Zal hij trots op geweest zijn"

27 jaar geleden leerden de twee elkaar kennen bij een wedstrijd van Ajax. Daar ontstond ook direct de vriendschap tussen Peter R. de Vries en Louis van Gaal. Samen met zoon Royce bezocht Peter van Gaal geregeld bij clubs in Barcelona, Manchester en München. Louis van Gaal haalt herinneringen op.

<em>Louis van Gaal</em> spreekt vol lof over kinderen <em>Peter R. de Vries</em>: &quot;Zal hij trots op geweest zijn&quot; 27 jaar geleden leerden de twee elkaar kennen bij een wedstrijd van Ajax. Daar ontstond ook direct de vriendschap tussen Peter R. de Vries en Louis van Gaal. Samen met zoon Royce bezocht Peter van Gaal geregeld bij clubs in Barcelona, Manchester en München. Louis van Gaal haalt herinneringen op. Trots"Ik denk dat wij erg op elkaar lijken. Ik geef mijn mening over bepaalde zaken en hij geeft ook zijn mening", aldus van Gaal. Het nieuws van de aanslag op zijn goede vriend, kwam hard aan: "Het was een grote shock voor ons." Hij spreekt daarnaast ook vol lof over de kinderen van Peter: "Daar zal hij trots op geweest zijn." Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven. Alle fragmenten uit deze uitzending Woensdag in RTL Boulevard: Royce en Kelly blikken terug op aanslag Peter R. de Vries Bekijk deze video » RTL Boulevard-presentatoren over aanslag Peter R. de Vries: "6 juli is een gitzwarte dag" Bekijk deze video » Video: RTL Boulevard staat woensdag in teken van Peter R. de Vries Bekijk deze video » Video: RTL Boulevard ter nagedachtenis aan Peter R. de Vries Bekijk deze video » Video: meerdere verklaringen zorgen voor heropenen zaak rondom Peter R. de Vries Bekijk deze video » Video: bloemenzee voor Peter R. de Vries op plek waar misdrijf een jaar geleden plaatsvond Bekijk deze video » Kelly en Royce de Vries terug naar RTL Boulevard studio: "Scheidslijn tussen mooi en verdrietig" Bekijk deze video » Miljuschka Witzenhausen emotioneel over Peter R. de Vries: "Moeilijk te verteren" Bekijk deze video » Video: Stichting De Gouden Tip verandert naam in Peter R. de Vries Foundation Bekijk deze video »
TV :
Louis van Gaal spreekt vol lof over kinderen Peter R. de Vries: "Zal hij trots op geweest zijn"

Trots
"Ik denk dat wij erg op elkaar lijken. Ik geef mijn mening over bepaalde zaken en hij geeft ook zijn mening", aldus van Gaal. Het nieuws van de aanslag op zijn goede vriend, kwam hard aan: "Het was een grote shock voor ons." Hij spreekt daarnaast ook vol lof over de kinderen van Peter: "Daar zal hij trots op geweest zijn."

Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV