Peter R. de Vries wordt enorm gemist door nabestaanden van moordslachtoffers (video)

Peter R. de Vries wordt enorm gemist door nabestaanden van moordslachtoffers (video)

Peter R. de Vries wordt niet alleen gemist door zijn familie en vrienden. De misdaadverslaggever onderhield ook goed contact met een aantal nabestaanden van moordslachtoffers. De Vries, die een jaar geleden op straat werd neergeschoten, heeft diverse moordzaken weten op te lossen en was een grote steun voor nabestaanden. Shulesca de la Croes en Peter Wiegmink, die beiden een naaste verloren door moord, vertellen over hun persoonlijke band met Peter. "Ik denk letterlijk elke dag aan hem", aldus De la Croes. "Met zijn woorden in mijn gedachten ga ik door."

Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hieronder. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv.

<em>Peter R. de Vries</em> wordt enorm gemist door nabestaanden van moordslachtoffers (video) Peter R. de Vries wordt niet alleen gemist door zijn familie en vrienden. De misdaadverslaggever onderhield ook goed contact met een aantal nabestaanden van moordslachtoffers. De Vries, die een jaar geleden op straat werd neergeschoten, heeft diverse moordzaken weten op te lossen en was een grote steun voor nabestaanden. Shulesca de la Croes en Peter Wiegmink, die beiden een naaste verloren door moord, vertellen over hun persoonlijke band met Peter. "Ik denk letterlijk elke dag aan hem", aldus De la Croes. "Met zijn woorden in mijn gedachten ga ik door." Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hieronder. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv. Kelly over gemis van vader Peter R. de Vries: 'Eerste jaar heel heftig' (video) Bekijk deze video » Renze: Herman Dubois sprak bericht in dat is afgespeeld bij ziekbed Peter R. de Vries Bekijk deze video »
Misdaad :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV