André Rieu emotioneel: na 1081 dagen terug met concerten op Vrijthof Maastricht

André Rieu emotioneel: na 1081 dagen terug met concerten op Vrijthof Maastricht

André Rieu is dolgelukkig, want vanaf donderdag kan hij eindelijk weer optreden op zijn geliefde Vrijthof in Maastricht. De violist en zijn zoon vertellen dat zij de dagen hebben afgeteld, door de coronacrisis hebben zij 1081 niet op het Vrijthof gestaan. Maar vanaf donderdag is het eindelijk weer zover, dan treedt het orkest tot eind juli op met de traditionele zomerconcerten. Rieu moet niet te veel nadenken over het feit dat het zo lang geleden is dat hij hier kon optreden, want dan wordt hij emotioneel…

Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

<em>André Rieu</em> emotioneel: na 1081 dagen terug met concerten op Vrijthof Maastricht André Rieu is dolgelukkig, want vanaf donderdag kan hij eindelijk weer optreden op zijn geliefde Vrijthof in Maastricht. De violist en zijn zoon vertellen dat zij de dagen hebben afgeteld, door de coronacrisis hebben zij 1081 niet op het Vrijthof gestaan. Maar vanaf donderdag is het eindelijk weer zover, dan treedt het orkest tot eind juli op met de traditionele zomerconcerten. Rieu moet niet te veel nadenken over het feit dat het zo lang geleden is dat hij hier kon optreden, want dan wordt hij emotioneel… Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. André Rieu op bloemeneiland Mainau Tweede Paasdag op tv: bekijk eerste beelden Bekijk deze video » Zien: Jochem Myjer imiteert André Rieu op Leids Grachtenconcert (video) Bekijk deze video »
Muziek :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's