Zien: Remco van Wijk maakt zelf medicijn tegen MS en Marcel Levi vindt het fantastisch

Zien: Remco van Wijk maakt zelf medicijn tegen MS en Marcel Levi vindt het fantastisch

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Renze van woensdag 6 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Renze terugkijken bij Gids.tv.

Zien: <em>Remco van Wijk</em> maakt zelf medicijn tegen MS en <em>Marcel Levi</em> vindt het fantastisch Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Renze van woensdag 6 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Renze terugkijken bij Gids.tv. Het verhaal van Remco van Wijk klinkt als Breaking Bad - of, in zijn geval, Breaking Good - want hij maakt zelf medicijnen tegen MS in een bunker. Marcel Levi vindt het fantastisch, want volgens hem laat Remco hier een fantastisch punt zien: "Die wereld van dure geneesmiddelen is heel erg fout." Natuurlijk zijn er veel complexere geneesmiddelen en gaat het bij de dosering soms om milligrammen, dus Levi geeft de kijkers wel een boodschap mee: "Don't do this at home." Ook Remco zelf raadt het de kijkers aan om zijn voorbeeld niet te volgen. Bekijk het fragment uit Renze hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Renze terugkijken bij Gids.tv. Alle fragmenten uit deze uitzending Peter Pannekoek vergelijkt Alex Ploeg met Will Ferrell: "Verschillende disciplines" Bekijk deze video » Kees van der Spek bij Renze: "Ik denk vaak terug aan de avonturen met Peter R. de Vries" Bekijk deze video » Renze gemist? Kees van der Spek leest laatste appjes van Peter R. de Vries voor Bekijk deze video » Renze: Herman Dubois sprak bericht in dat is afgespeeld bij ziekbed Peter R. de Vries Bekijk deze video »
Talkshow :
Zien: Remco van Wijk maakt zelf medicijn tegen MS en Marcel Levi vindt het fantastisch

Het verhaal van Remco van Wijk klinkt als Breaking Bad - of, in zijn geval, Breaking Good - want hij maakt zelf medicijnen tegen MS in een bunker. Marcel Levi vindt het fantastisch, want volgens hem laat Remco hier een fantastisch punt zien: "Die wereld van dure geneesmiddelen is heel erg fout." Natuurlijk zijn er veel complexere geneesmiddelen en gaat het bij de dosering soms om milligrammen, dus Levi geeft de kijkers wel een boodschap mee: "Don't do this at home." Ook Remco zelf raadt het de kijkers aan om zijn voorbeeld niet te volgen.

Bekijk het fragment uit Renze hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Renze terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV