Finale Het Perfecte Plaatje in Argentinië: Maurice gestrest als model is verdwenen

Finale Het Perfecte Plaatje in Argentinië: Maurice gestrest als model is verdwenen

Donderdag 7 juli 2022 om 10:23

Bekijk hier de uitslag van de finale van Het Perfecte Plaatje in Argentinië.

Woensdag was het alweer tijd voor de grote finale van Het Perfecte Plaatje in Argentinië. Maurice Lede wist er uiteindelijk met de winst vandoor te gaan, maar dat ging niet helemaal zonder slag of stoot. Bij zijn fotoshoot raakte Maurice in de stress toen hij de prachtige zonsondergang wilde vastleggen, maar toen was zijn model ineens verdwenen.

Bekijk het fragment uit Het Perfecte Plaatje in Argentinië hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Het Perfecte Plaatje terugkijken bij Gids.tv.

Finale <em>Het Perfecte Plaatje in Argentinië</em>: Maurice gestrest als model is verdwenen Bekijk hier de uitslag van de finale van Het Perfecte Plaatje in Argentinië. Woensdag was het alweer tijd voor de grote finale van Het Perfecte Plaatje in Argentinië. Maurice Lede wist er uiteindelijk met de winst vandoor te gaan, maar dat ging niet helemaal zonder slag of stoot. Bij zijn fotoshoot raakte Maurice in de stress toen hij de prachtige zonsondergang wilde vastleggen, maar toen was zijn model ineens verdwenen. Bekijk het fragment uit Het Perfecte Plaatje in Argentinië hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Het Perfecte Plaatje terugkijken bij Gids.tv. Woensdag in finale Het Perfecte Plaatje Argentinië: Shoot Thomas wordt bruut verstoord Bekijk deze video » Winnaar Het Perfecte Plaatje Op Reis: "Nog niet helemaal gewend aan het idee" Bekijk deze video »
TV :
Finale Het Perfecte Plaatje in Argentinië: Maurice gestrest als model is verdwenen

Actuele video's

Meer actuele video's