Shownieuws: onderzoek naar gewapende overval op Ali B is gestopt

Shownieuws: onderzoek naar gewapende overval op Ali B is gestopt

Het onderzoek naar de overval op Ali B van vorig jaar is stilgelegd, zo weet Shownieuws te melden. Ali B werd in 2021 bij zijn huis door gewapende mannen overvallen, hierbij werd een duur horloge gestolen. Er is nog steeds niemand aangehouden, en de politie heeft nu besloten om te stoppen met het onderzoek.

Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

<em>Shownieuws</em>: onderzoek naar gewapende overval op Ali B is gestopt Het onderzoek naar de overval op Ali B van vorig jaar is stilgelegd, zo weet Shownieuws te melden. Ali B werd in 2021 bij zijn huis door gewapende mannen overvallen, hierbij werd een duur horloge gestolen. Er is nog steeds niemand aangehouden, en de politie heeft nu besloten om te stoppen met het onderzoek. Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Kijken: Dit is waarom Anouk geen zin meer heeft in The Voice en Ali B. Bekijk deze video »
Entertainment :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's