Kijk LIVE: Boris Johnson stapt op als premier van Verenigd Koninkrijk

Kijk LIVE: Boris Johnson stapt op als premier van Verenigd Koninkrijk

Kijk LIVE: <em>Boris Johnson</em> stapt op als premier van Verenigd Koninkrijk In de video hierboven kun je donderdag 7 juli LIVE kijken naar de aankondiging van Boris Johnson, het tijdstip is nog niet bekend. Boris Johnson maakt donderdag bekend dat hij stopt als premier van het Verenigd Koninkrijk. Dat melden diverse Britse media. Na een reeks schandalen zou Johnson onder zware druk toch hebben besloten om op te stappen. Eerder was Johnson al in opspraak vanwege onder anderen ‘party gate’, toen Groot-Brittannië en de rest van de wereld in lockdown zat vierde hij feest op Downing Street 10. En onlangs bleek dat Johnson toch wel op de hoogte is geweest van seksueel grensoverschrijdend gedrag van Chris Pincher, fractielid van zijn partij. In de afgelopen dagen hebben al meer dan vijftig regeringsleden laten weten op te stappen vanwege de schandalen rond Johnson. Bekijk de livestream van Sky News hierboven, met de aankondiging van Boris Johnson. Tim de Wit over de positie van Boris Johnson: "Van het ene schandaal naar het andere" Bekijk deze video » Sybrand Buma in Op1 over toekomst Boris Johnson: 'Land doet het slecht momenteel' Bekijk deze video »
Live :
Kijk LIVE: Boris Johnson stapt op als premier van Verenigd Koninkrijk

In de video hierboven kun je donderdag 7 juli LIVE kijken naar de aankondiging van Boris Johnson, het tijdstip is nog niet bekend.

Boris Johnson maakt donderdag bekend dat hij stopt als premier van het Verenigd Koninkrijk. Dat melden diverse Britse media. Na een reeks schandalen zou Johnson onder zware druk toch hebben besloten om op te stappen. Eerder was Johnson al in opspraak vanwege onder anderen ‘party gate’, toen Groot-Brittannië en de rest van de wereld in lockdown zat vierde hij feest op Downing Street 10. En onlangs bleek dat Johnson toch wel op de hoogte is geweest van seksueel grensoverschrijdend gedrag van Chris Pincher, fractielid van zijn partij. In de afgelopen dagen hebben al meer dan vijftig regeringsleden laten weten op te stappen vanwege de schandalen rond Johnson.

Bekijk de livestream van Sky News hierboven, met de aankondiging van Boris Johnson.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV