Moeder Jouke (16): 'Hij weet niet waarom politie heeft geschoten' (Boerenprotest)

Moeder Jouke (16): 'Hij weet niet waarom politie heeft geschoten' (Boerenprotest)

De moeder van de 16-jarige Jouke heeft bij de radioshow Ook Goeiemorgen (Veronica) gereageerd op het incident bij het boerenprotest. De politie heeft gericht geschoten op Jouke, die op zijn trekker zat. Vervolgens werd hij ook meegenomen naar het bureau, inmiddels is hij vrijgelaten. Joukes moeder vertelt dat er geen waarschuwing is geweest en hij is dan ook ‘mega verbaasd’ dat er schoten zijn gelost door de politie. Hij heeft veel vragen en zou graag met de agenten in gesprek gaan. Jouke is nog wel verdachte maar wordt niet meer verdacht van poging tot doodslag.

Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hieronder. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv.

Moeder Jouke (16): 'Hij weet niet waarom politie heeft geschoten' (<em>Boerenprotest</em>) De moeder van de 16-jarige Jouke heeft bij de radioshow Ook Goeiemorgen (Veronica) gereageerd op het incident bij het boerenprotest. De politie heeft gericht geschoten op Jouke, die op zijn trekker zat. Vervolgens werd hij ook meegenomen naar het bureau, inmiddels is hij vrijgelaten. Joukes moeder vertelt dat er geen waarschuwing is geweest en hij is dan ook ‘mega verbaasd’ dat er schoten zijn gelost door de politie. Hij heeft veel vragen en zou graag met de agenten in gesprek gaan. Jouke is nog wel verdachte maar wordt niet meer verdacht van poging tot doodslag. Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hieronder. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv. Bijzondere beelden: schoten gelost bij boerenprotest in Heerenveen Bekijk deze video » Caroline van der Plas over boerenprotest: "Geen theekransje wat ze daar doen" (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV