RTL Boulevard: Caroline uit seizoen 1 van B&B Vol Liefde begint B&B in Drenthe

RTL Boulevard: Caroline uit seizoen 1 van B&B Vol Liefde begint B&B in Drenthe

Ook in het tweede seizoen van B&B Vol liefde gaan acht Nederlandse B&B-eigenaren die hun onderneming in het buitenland hebben, op zoek naar de liefde van hun leven.

Caroline
Maar hoe gaat het eigenlijk met Caroline, die haar mannen in het eerste seizoen de toiletten van de B&B liet schoonmaken? Aan Romilde van Dongen van RTL Boulevard vertelt ze uitgebreid over haar plannen voor de B&B die zij in Drenthe wil beginnen. De hamvraag is natuurlijk: heeft zij inmiddels de liefde van haar leven gevonden?

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hieronder. Het nieuwe seizoen van B&B Vol liefde is vanaf maandag 11 juli elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B Vol liefde terugkijken bij Gids.tv.

<em>RTL Boulevard</em>: Caroline uit seizoen 1 van <em>B&amp;B Vol Liefde</em> begint B&amp;B in Drenthe Ook in het tweede seizoen van B&B Vol liefde gaan acht Nederlandse B&B-eigenaren die hun onderneming in het buitenland hebben, op zoek naar de liefde van hun leven. CarolineMaar hoe gaat het eigenlijk met Caroline, die haar mannen in het eerste seizoen de toiletten van de B&B liet schoonmaken? Aan Romilde van Dongen van RTL Boulevard vertelt ze uitgebreid over haar plannen voor de B&B die zij in Drenthe wil beginnen. De hamvraag is natuurlijk: heeft zij inmiddels de liefde van haar leven gevonden? Bekijk het fragment van RTL Boulevard hieronder. Het nieuwe seizoen van B&B Vol liefde is vanaf maandag 11 juli elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B Vol liefde terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Video: bekijk hier de eerste beelden nieuw seizoen B&B Vol Liefde Bekijk deze video » B&B Vol liefde vanaf 11 juli bij RTL 4: bekijk de trailer voor seizoen 2 Bekijk deze video » Nieuw seizoen B&B Vol liefde: Richard zoent volop met date Bekijk deze video »
TV :
RTL Boulevard: Caroline uit seizoen 1 van B&B Vol Liefde begint B&B in Drenthe

Actuele video's

Meer actuele video's