John de Bever wordt niet goed van parfum Kees: ‘Doe niet zo overdreven’ (De Bevers)

John de Bever wordt niet goed van parfum Kees: ‘Doe niet zo overdreven’ (De Bevers)

John de Bever heeft het zwaar in De Bevers. Zijn geliefde Kees spuit namelijk volgens de volkszanger iets te enthousiast met parfum. “Dat is echt kinderachtig, omdat ik dat bij jou altijd doe”, aldus Kees. “Doe niet zo overdreven.”

Bekijk de beelden van De Bevers hieronder.

De Bevers is elke donderdag om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt alle afleveringen van De Bevers terugkijken bij Gids.tv.

John de Bever wordt niet goed van parfum Kees: ‘Doe niet zo overdreven’ (<em>De Bevers</em>) John de Bever heeft het zwaar in De Bevers. Zijn geliefde Kees spuit namelijk volgens de volkszanger iets te enthousiast met parfum. “Dat is echt kinderachtig, omdat ik dat bij jou altijd doe”, aldus Kees. “Doe niet zo overdreven.” Bekijk de beelden van De Bevers hieronder. De Bevers is elke donderdag om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt alle afleveringen van De Bevers terugkijken bij Gids.tv. De Bevers over nieuw seizoen realityserie: 'Vind het zelf leuk om te zien' (video) Bekijk deze video » De Bevers: Johan Derksen krijgt ‘rillingen’ van liedje vriend John de Bever Bekijk deze video »Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV