Ten minste houdbaar tot: ‘Gekke wijven zoeken verlichting op Pieterpad’

Ten minste houdbaar tot: ‘Gekke wijven zoeken verlichting op Pieterpad’

Donderdag 7 juli 2022 om 13:13

In Ten minste houdbaar tot heeft Anna het wilde plan om met haar vriendin het Pieterpad te gaan lopen. Maar de nachtmerrie van Celine wordt werkelijkheid als ze arriveren bij het startpunt van hun wandelavontuur. “Heksen. Dat is nou precies waar ik bang voor was. Van die gekke wijven, op zoek naar verlichting. Het is besmettelijk.”

Bekijk het fragment van Ten minste houdbaar tot hieronder.

Ten minste houdbaar tot is elke donderdag rond 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Ten minste houdbaar tot terugkijken bij Gids.tv.

<em>Ten minste houdbaar tot</em>: ‘Gekke wijven zoeken verlichting op Pieterpad’ In Ten minste houdbaar tot heeft Anna het wilde plan om met haar vriendin het Pieterpad te gaan lopen. Maar de nachtmerrie van Celine wordt werkelijkheid als ze arriveren bij het startpunt van hun wandelavontuur. “Heksen. Dat is nou precies waar ik bang voor was. Van die gekke wijven, op zoek naar verlichting. Het is besmettelijk.” Bekijk het fragment van Ten minste houdbaar tot hieronder. Ten minste houdbaar tot is elke donderdag rond 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Ten minste houdbaar tot terugkijken bij Gids.tv. Ten minste houdbaar tot: 'Ik wil gewoon seks maar Paul geeft niet thuis' Bekijk deze video » Ten minste houdbaar tot: "De kinderen hebben meer seks dan wij" Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's