Temptation Island: Love or Leave: welke stellen hebben relatietest overleefd?

Temptation Island: Love or Leave: welke stellen hebben relatietest overleefd?

Het nieuwste seizoen van Temptation Island: Love or Leave is alweer voorbij. Dat betekent dat we erachter komen welke stellen de ultieme relatietest hebben overleefd. In eerste beelden van de laatste aflevering van Temptation Island: Love or Leave is te zien dat het een behoorlijk pittig kampvuur is geweest. “Ik heb echt in haar gezicht gespuugd”, aldus Ivo. Ook heeft Iris nog een en ander te melden aan haar vriend. “En hoe was het met Sabine, zoende ze lekker?”, zegt Iris tegen Whitney. “Je bent hier godverdomme om jezelf te bewijzen!”

Bekijk de beelden van Temptation Island: Love or Leave in de video hieronder. Je kunt de beste fragmenten van Temptation Island: Love or Leave bekijken bij Gids.tv, de hele afleveringen kun je zien bij Videoland.

<em>Temptation Island: Love or Leave</em>: welke stellen hebben relatietest overleefd? Het nieuwste seizoen van Temptation Island: Love or Leave is alweer voorbij. Dat betekent dat we erachter komen welke stellen de ultieme relatietest hebben overleefd. In eerste beelden van de laatste aflevering van Temptation Island: Love or Leave is te zien dat het een behoorlijk pittig kampvuur is geweest. “Ik heb echt in haar gezicht gespuugd”, aldus Ivo. Ook heeft Iris nog een en ander te melden aan haar vriend. “En hoe was het met Sabine, zoende ze lekker?”, zegt Iris tegen Whitney. “Je bent hier godverdomme om jezelf te bewijzen!” Bekijk de beelden van Temptation Island: Love or Leave in de video hieronder. Je kunt de beste fragmenten van Temptation Island: Love or Leave bekijken bij Gids.tv, de hele afleveringen kun je zien bij Videoland. Cleo woest op Antonio na Temptation Island: ‘Houd je bek of ik geef klap voor je hoofd’ Bekijk deze video » Temptation Island: René wil Annebel na goede beelden ten huwelijk vragen Bekijk deze video »Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV