Video: Man overleden na ernstige botsing tussen lijnbus en auto in Oosterhout

Video: Man overleden na ernstige botsing tussen lijnbus en auto in Oosterhout

Video: <em>Man overleden</em> na ernstige botsing tussen lijnbus en auto in <em>Oosterhout</em> In het Brabantse Oosterhout is een 30-jarige man overleden bij een ongeluk tussen een lijnbus en een auto. Naar verluidt zou de bestuurder van de auto tegen een boom zijn gereden, uit de auto zijn geslingerd en vervolgens onder de bus terecht zijn gekomen. De politie laat weten de toedracht van het ongeval nog te onderzoeken. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Ongeluk of aanslag met auto Berlijn: bekijk de eerste beelden Bekijk deze video » Zien: Twee doden en meerdere gewonden na ongeluk met spookrijder op A28 Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

In het Brabantse Oosterhout is een 30-jarige man overleden bij een ongeluk tussen een lijnbus en een auto. Naar verluidt zou de bestuurder van de auto tegen een boom zijn gereden, uit de auto zijn geslingerd en vervolgens onder de bus terecht zijn gekomen. De politie laat weten de toedracht van het ongeval nog te onderzoeken.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV