RTL Nieuws: hoogte- en dieptepunten uit carrière Boris Johnson

RTL Nieuws: hoogte- en dieptepunten uit carrière Boris Johnson

De veelbewogen carrière van oud premier Boris Johnson laat zich niet in enkele woorden beschrijven. Hoog in de lucht bungelend aan een parachute of diep in de 'schandalenshit', met Boris was het nooit saai.

Bekijk de video van RTL Nieuws hieronder. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv.

<em>RTL Nieuws</em>: hoogte- en dieptepunten uit carrière <em>Boris Johnson</em> De veelbewogen carrière van oud premier Boris Johnson laat zich niet in enkele woorden beschrijven. Hoog in de lucht bungelend aan een parachute of diep in de 'schandalenshit', met Boris was het nooit saai. Bekijk de video van RTL Nieuws hieronder. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Tim de Wit over de positie van Boris Johnson: "Van het ene schandaal naar het andere" Bekijk deze video » Verlies in vertrouwen Boris Johnson: twee ministers stappen op (video) Bekijk deze video » Kijk LIVE: Boris Johnson stapt op als premier van Verenigd Koninkrijk Bekijk deze video »
Nieuws :
RTL Nieuws: hoogte- en dieptepunten uit carrière Boris Johnson

Actuele video's

Meer actuele video's