Kasteelvrouwe Emmy: Rutger moet bord voor chateau corrigeren na spelfout

Kasteelvrouwe Emmy: Rutger moet bord voor chateau corrigeren na spelfout

In Kasteelvrouwe Emmy heeft Rutger de taak gekregen om een bord te maken voor ‘Chateau Chauvaux’. Alleen heeft hij een briefje met de tekst als voorbeeld, wat niet helemaal klopt. Hierop was ‘chateaux’ met een x aan het einde geschreven, waardoor hij het bord heeft moeten corrigeren. En Emmy is niet echt blij met het eindresultaat.

Bekijk de beelden van Kasteelvrouwe Emmy hieronder.

Kasteelvrouwe Emmy is elke dinsdag rond 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Kasteelvrouwe Emmy terugkijken via Gids.tv.

<em>Kasteelvrouwe Emmy</em>: Rutger moet bord voor chateau corrigeren na spelfout In Kasteelvrouwe Emmy heeft Rutger de taak gekregen om een bord te maken voor ‘Chateau Chauvaux’. Alleen heeft hij een briefje met de tekst als voorbeeld, wat niet helemaal klopt. Hierop was ‘chateaux’ met een x aan het einde geschreven, waardoor hij het bord heeft moeten corrigeren. En Emmy is niet echt blij met het eindresultaat. Bekijk de beelden van Kasteelvrouwe Emmy hieronder. Kasteelvrouwe Emmy is elke dinsdag rond 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Kasteelvrouwe Emmy terugkijken via Gids.tv. Kasteelvrouwe Emmy: Rutger krijgt een 5 voor boodschappen doen Bekijk deze video » Dinsdag in Kasteelvrouwe Emmy: Rutger kiest de meest wanstaltige boxen Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV