In het brein van de bedrieger: Matt Cox verdiende miljoenen met valse hypotheekaktes

In het brein van de bedrieger: Matt Cox verdiende miljoenen met valse hypotheekaktes

In de documentaireserie In het brein van de bedrieger zie je portretten van meesteroplichters. Een van hen is Matt Cox, hij verdiende miljoenen met valse hypotheekaktes. In de serie worden zes succesvolle fraudeurs grondig onderzocht door een team van experts, om meer te weten te komen over hoe het brein van een oplichter werkt.

Bekijk de beelden van In het brein van de bedrieger hieronder.

De documentaireserie In het brein van de bedrieger is elke woensdag rond 22.15 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van In het brein van de bedrieger terugkijken bij Gids.tv.

<em>In het brein van de bedrieger</em>: Matt Cox verdiende miljoenen met valse hypotheekaktes In de documentaireserie In het brein van de bedrieger zie je portretten van meesteroplichters. Een van hen is Matt Cox, hij verdiende miljoenen met valse hypotheekaktes. In de serie worden zes succesvolle fraudeurs grondig onderzocht door een team van experts, om meer te weten te komen over hoe het brein van een oplichter werkt. Bekijk de beelden van In het brein van de bedrieger hieronder. De documentaireserie In het brein van de bedrieger is elke woensdag rond 22.15 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van In het brein van de bedrieger terugkijken bij Gids.tv. Kees van der Spek zoekt oplichter Freddy op in Suriname (Oplichters Aangepakt) Bekijk deze video » Undercover in Nederland: Alberto Stegeman confronteert jonge oplichter Jeroen C. Bekijk deze video »Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV