Exclusieve beelden: Yolanthe Cabau en Wesley Sneijder herenigd op boot

Exclusieve beelden: Yolanthe Cabau en Wesley Sneijder herenigd op boot

Woensdagavond kwam Shownieuws met de primeur dat Wesley Sneijder en Yolanthe Cabau samen op Ibiza gespot zijn. De twee zouden samen met zoontje Xess Xava in hetzelfde huis verblijven. Vandaag is een foto verschenen waarin te zien is dat Wesley en Yolanthe het heel gezellig hebben op een boot.

Tekst gaat verder onder de video.

Exclusieve beelden: <em>Yolanthe Cabau</em> en <em>Wesley Sneijder</em> herenigd op boot Woensdagavond kwam Shownieuws met de primeur dat Wesley Sneijder en Yolanthe Cabau samen op Ibiza gespot zijn. De twee zouden samen met zoontje Xess Xava in hetzelfde huis verblijven. Vandaag is een foto verschenen waarin te zien is dat Wesley en Yolanthe het heel gezellig hebben op een boot. Tekst gaat verder onder de video. Liefde in de lucht?De ex-geliefden brengen deze week hun vakantie samen door in Yolanthe's huis op het Spaanse party-eiland, maar de vraag is echter of er hier meer inzit of dat de twee dit puur doen voor hun zoontje. Eén ding is zeker: op de foto is in ieder geval te zien dat de twee het naar hun zin hebben. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Shownieuws: zijn Yolanthe en Wesley weer samen? Bekijk deze video »
Viral :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Liefde in de lucht?
De ex-geliefden brengen deze week hun vakantie samen door in Yolanthe's huis op het Spaanse party-eiland, maar de vraag is echter of er hier meer inzit of dat de twee dit puur doen voor hun zoontje. Eén ding is zeker: op de foto is in ieder geval te zien dat de twee het naar hun zin hebben.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's