ZIEN: Tadej Pogacar nieuwe drager gele trui na etappezege Tour de France

ZIEN: Tadej Pogacar nieuwe drager gele trui na etappezege Tour de France

Donderdag 7 juli 2022 om 17:33

Tadej Pogacar heeft de leiding overgenomen in de Tour de France. In een spannende finale was de 23-jarige Sloveen ijzersterk en sprintte hij iedereen uit het wiel. De Australiër Michael Matthews werd tweede en David Gaudu kwam als derde over de lijn.

Tekst gaat verder onder de video.

ZIEN: <em>Tadej Pogacar</em> nieuwe drager gele trui na etappezege <em>Tour de France</em> Tadej Pogacar heeft de leiding overgenomen in de Tour de France. In een spannende finale was de 23-jarige Sloveen ijzersterk en sprintte hij iedereen uit het wiel. De Australiër Michael Matthews werd tweede en David Gaudu kwam als derde over de lijn. Tekst gaat verder onder de video. Wout van AertWout van Aert is de gele trui kwijt aan Pogacar, na zelf de hele dag in de aanval te hebben gereden. De 27-jarige Belg deed veel moeite om in de kopgroep te zitten vandaag en dat lukte samen met Fuglsang en Simmons. Van Aert bleef van de drie als laatste over, maar redde het niet tot de finish. Bekijk de laatste meters van de zesde etappe hierboven. Bekijk ook ZIEN: Wout van Aert wint vierde etappe Tour de France 2022 Bekijk deze video » ZIEN: Simon Clarke wint vijfde etappe Tour de France 2022 Bekijk deze video »
Wielrennen :
ZIEN: Tadej Pogacar nieuwe drager gele trui na etappezege Tour de France

Wout van Aert
Wout van Aert is de gele trui kwijt aan Pogacar, na zelf de hele dag in de aanval te hebben gereden. De 27-jarige Belg deed veel moeite om in de kopgroep te zitten vandaag en dat lukte samen met Fuglsang en Simmons. Van Aert bleef van de drie als laatste over, maar redde het niet tot de finish.

Bekijk de laatste meters van de zesde etappe hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's