Minister Yesilgöz over schietpartij boerenprotest: "Politie trekt niet zomaar hun wapen"

Minister Yesilgöz over schietpartij boerenprotest: "Politie trekt niet zomaar hun wapen"

Donderdag 7 juli 2022 om 18:45

Minister Dilan Yesilgöz (Justititie en Veiligheid) heeft gereageerd op de schietpartij tijdens het boerenprotest in Heerenveen. Yesilgöz wil niet speculeren over de toedracht van de schoten, maar de gebeurtenissen doen haar wel wat: "Als je dan zulke beelden ziet, dat raakt mij ook."

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Minister Yesilgöz</em> over <em>schietpartij boerenprotest</em>: &quot;Politie trekt niet zomaar hun wapen&quot; Minister Dilan Yesilgöz (Justititie en Veiligheid) heeft gereageerd op de schietpartij tijdens het boerenprotest in Heerenveen. Yesilgöz wil niet speculeren over de toedracht van de schoten, maar de gebeurtenissen doen haar wel wat: "Als je dan zulke beelden ziet, dat raakt mij ook." Tekst gaat verder onder de video. Schietpartij boerenprotestVolgens de politie probeerden demonstranten in te rijden op agenten en dienstauto's en zo ontstond een dreigende situatie. Daarbij is gericht geschoten en zijn meerdere waarschuwingsschoten gelost. Gelukkig raakte niemand gewond, wel werd een trekker geraakt door de kogels. Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Video: politie schiet op trekker bij boerenprotest, geen gewonden Bekijk deze video » Caroline van der Plas over boerenprotest: "Geen theekransje wat ze daar doen" (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Minister Yesilgöz over schietpartij boerenprotest: "Politie trekt niet zomaar hun wapen"

Schietpartij boerenprotest
Volgens de politie probeerden demonstranten in te rijden op agenten en dienstauto's en zo ontstond een dreigende situatie. Daarbij is gericht geschoten en zijn meerdere waarschuwingsschoten gelost. Gelukkig raakte niemand gewond, wel werd een trekker geraakt door de kogels.

Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's