Rolling Stones-fans zijn helemaal klaar voor concert: "De beste band ter wereld"

Rolling Stones-fans zijn helemaal klaar voor concert: "De beste band ter wereld"

Fans van The Rolling Stones zijn helemaal klaar voor een grootse dag. De wereldberoemde band zou 13 juni al optreden voor een overvolle ArenA in Amsterdam, maar Mick Jagger bleek corona te hebben en dus werd de show last minute gecanceld.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Rolling Stones-fans</em> zijn helemaal klaar voor concert: &quot;De beste band ter wereld&quot; Fans van The Rolling Stones zijn helemaal klaar voor een grootse dag. De wereldberoemde band zou 13 juni al optreden voor een overvolle ArenA in Amsterdam, maar Mick Jagger bleek corona te hebben en dus werd de show last minute gecanceld. Tekst gaat verder onder de video. Uren in de rijDe fans waren er donderdagochtend al vroeg bij, ondanks de regen. "De Stones is de beste band ter wereld, dus ik wil graag vooraan staan", aldus een fan. Om zich voor te bereiden op een hele dag wachten, heeft ze voor de zekerheid wat proviand ingepakt: "Een banaan en een flesje water." Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Rolling Stones-fans zwaar teleurgesteld na afblazen concert: "Fuck de Stones" Bekijk deze video » Vandaag Inside gemist? Johan Derksen maakt The Rolling Stones met de grond gelijk Bekijk deze video »
Amusement :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Uren in de rij
De fans waren er donderdagochtend al vroeg bij, ondanks de regen. "De Stones is de beste band ter wereld, dus ik wil graag vooraan staan", aldus een fan. Om zich voor te bereiden op een hele dag wachten, heeft ze voor de zekerheid wat proviand ingepakt: "Een banaan en een flesje water."

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV