Cliffhanger GTST 2022: Alles gaat fout tijdens de bevalling van Shanti

Cliffhanger GTST 2022: Alles gaat fout tijdens de bevalling van Shanti

Donderdag 7 juli 2022 om 21:09

Vanavond is alweer de allerlaatste aflevering van Goede Tijden, Slechte Tijden voordat de zomerstop begint en dat betekent een cliffhanger waar je U tegen zegt. Maar of het te maken heeft met de bevalling van Shanti, het huwelijk van Nina en Bing, een mysterieuze opgraving in de tuin of een schietpartij: dat laat zich nog raden.

Tekst gaat verder onder de video.

Cliffhanger <em>GTST 2022</em>: Alles gaat fout tijdens de <em>bevalling</em> van <em>Shanti</em> Vanavond is alweer de allerlaatste aflevering van Goede Tijden, Slechte Tijden voordat de zomerstop begint en dat betekent een cliffhanger waar je U tegen zegt. Maar of het te maken heeft met de bevalling van Shanti, het huwelijk van Nina en Bing, een mysterieuze opgraving in de tuin of een schietpartij: dat laat zich nog raden. Tekst gaat verder onder de video. CliffhangerDe bevalling van Shanti gaat zeker niet zoals ze gehoopt had. De ontsluiting wil niet vlotten en ze valt meerdere keren weg. Dan hoort Rik een van de artsen roepen dat ze haar verliezen. Hebben ze het hier over het kindje of over Shanti? Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook GTST gemist? Laura is eindelijk eerlijk over haar gezondheid tegen Henk Bekijk deze video » Goede Tijden, Slechte Tijden: bekijk eerste beelden van zomercliff 2022 Bekijk deze video »
TV :
Cliffhanger GTST 2022: Alles gaat fout tijdens de bevalling van Shanti

Cliffhanger
De bevalling van Shanti gaat zeker niet zoals ze gehoopt had. De ontsluiting wil niet vlotten en ze valt meerdere keren weg. Dan hoort Rik een van de artsen roepen dat ze haar verliezen. Hebben ze het hier over het kindje of over Shanti?

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's