Mart Hoogkamer reageert op ophef cancellen optredens: "Vind het echt sneu"

Mart Hoogkamer reageert op ophef cancellen optredens: "Vind het echt sneu"

Zanger Mart Hoogkamer is nog steeds niet aan de betere hand en kan daarom voorlopig niet optreden. De zanger is nog steeds verkouden en heeft een zere keel. Eerder ontstond er ophef toen Mart afgelopen weekend niet kwam opdagen bij RadioNL Zomertour in Heerhugowaard.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Mart Hoogkamer</em> reageert op ophef <em>cancellen optredens</em>: &quot;Vind het echt sneu&quot; Zanger Mart Hoogkamer is nog steeds niet aan de betere hand en kan daarom voorlopig niet optreden. De zanger is nog steeds verkouden en heeft een zere keel. Eerder ontstond er ophef toen Mart afgelopen weekend niet kwam opdagen bij RadioNL Zomertour in Heerhugowaard. Tekst gaat verder onder de video. Reactie Mart HoogkamerDe platenmaatschappij van Hoogkamer was vergeten door te geven dat hij ziek was. Bezoekers van het festival waren boos en staken uit woede hun middelvinger op. Via Instagram stelt Mart zijn fans op de hoogte: "Ik vind het echt sneu voor alle mensen die kaartje gekocht hebben en de mensen die mij geboekt hebben, maar ook daar is een oplossing voor." Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Johan Derksen niet te spreken over sterallures Mart Hoogkamer: "Snotaap" Bekijk deze video » Showmerhits met Mart Hoogkamer: "Zwemmen in Bacardi Lemon kan niet eens" (video) Bekijk deze video »
Amusement :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Reactie Mart Hoogkamer
De platenmaatschappij van Hoogkamer was vergeten door te geven dat hij ziek was. Bezoekers van het festival waren boos en staken uit woede hun middelvinger op. Via Instagram stelt Mart zijn fans op de hoogte: "Ik vind het echt sneu voor alle mensen die kaartje gekocht hebben en de mensen die mij geboekt hebben, maar ook daar is een oplossing voor."

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's