Boer Jouke over schietincident boerenprotest: "Het schot kwam totaal onverwachts"

Boer Jouke over schietincident boerenprotest: "Het schot kwam totaal onverwachts"

Na een nacht in de gevangenis doorgebracht te hebben, is de 16-jarige boer Jouke weer op vrije voeten. De jonge boer domineerde het nieuws nadat er filmpjes opdoken waarin te zien is hoe op hem werd geschoten door een politieagent, terwijl hij wegreed in zijn trekker bij een boerenprotestactie.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Boer Jouke</em> over <em>schietincident</em> boerenprotest: &quot;Het schot kwam totaal onverwachts&quot; Na een nacht in de gevangenis doorgebracht te hebben, is de 16-jarige boer Jouke weer op vrije voeten. De jonge boer domineerde het nieuws nadat er filmpjes opdoken waarin te zien is hoe op hem werd geschoten door een politieagent, terwijl hij wegreed in zijn trekker bij een boerenprotestactie. Tekst gaat verder onder de video. Reactie boer JoukeHet voorval gebeurde in Heerenveen. Een dag later kwamen boeren massaal naar de gevangenis van Leeuwarden, waar hij vastzat. Later op de avond kwam hij weer vrij. Boer Jouke vertelt dat het schot richting hem totaal onverwachts kwam: "Ik had echt geen agent niets gezien." Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Bijzondere beelden: schoten gelost bij boerenprotest in Heerenveen Bekijk deze video » Minister Yesilgöz over schietpartij boerenprotest: "Politie trekt niet zomaar hun wapen" Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Reactie boer Jouke
Het voorval gebeurde in Heerenveen. Een dag later kwamen boeren massaal naar de gevangenis van Leeuwarden, waar hij vastzat. Later op de avond kwam hij weer vrij. Boer Jouke vertelt dat het schot richting hem totaal onverwachts kwam: "Ik had echt geen agent niets gezien."

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV