Video: Dit zijn de deelnemers van nieuw seizoen Het Perfecte Plaatje

Video: Dit zijn de deelnemers van nieuw seizoen Het Perfecte Plaatje

Donderdag 7 juli 2022 om 21:52

Het Perfecte Plaatje in Argentinië is dan misschien pas net afgelopen, de opnames voor het nieuwe reguliere seizoen zijn alweer een tijdje in volle gang. Wederom gaan tien bekende Nederlanders de uitdaging aan om te leren fotograferen.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: Dit zijn <em>de deelnemers</em> van nieuw seizoen <em>Het Perfecte Plaatje</em> Het Perfecte Plaatje in Argentinië is dan misschien pas net afgelopen, de opnames voor het nieuwe reguliere seizoen zijn alweer een tijdje in volle gang. Wederom gaan tien bekende Nederlanders de uitdaging aan om te leren fotograferen. Tekst gaat verder onder de video. DeelnemersDe hobby-fotografen die zich volgend seizoen op hun camera storten zijn: comedian Najib Amhali, stylist Maik de Boer, actrice Tina de Bruin, zangeres en actrice Bente Fokkens, documentairemaakster Linda Hakeboom, actrice en auteur Inge Ipenburg, acteur en zanger Edwin Jonker, presentatrice Geraldine Kemper, zangeres Trijntje Oosterhuis en programmamaker Filemon Wesselink. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Video: Dit zijn de deelnemers van nieuw seizoen Het Perfecte Plaatje

Deelnemers
De hobby-fotografen die zich volgend seizoen op hun camera storten zijn: comedian Najib Amhali, stylist Maik de Boer, actrice Tina de Bruin, zangeres en actrice Bente Fokkens, documentairemaakster Linda Hakeboom, actrice en auteur Inge Ipenburg, acteur en zanger Edwin Jonker, presentatrice Geraldine Kemper, zangeres Trijntje Oosterhuis en programmamaker Filemon Wesselink.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's