Shownieuws: kiest Yolanthe Cabau voor relatie met Wesley Sneijder of Lentini?

Shownieuws: kiest Yolanthe Cabau voor relatie met Wesley Sneijder of Lentini?

Yolanthe Cabau en haar ex Wesley Sneijder zijn samen op vakantie gespot. In Shownieuws wordne de foto's natuurlijk uitgebreid besproken en er wordt meteen gespeculeerd: kiest Yolanthe weer voor een relatie met Wesley, of blijft ze toch bij Lentini - de man met wie ze veel wordt gespot de laatste tijd?

Lees verder onder de video.

<em>Shownieuws</em>: kiest Yolanthe Cabau voor relatie met <em>Wesley Sneijder</em> of Lentini? Yolanthe Cabau en haar ex Wesley Sneijder zijn samen op vakantie gespot. In Shownieuws wordne de foto's natuurlijk uitgebreid besproken en er wordt meteen gespeculeerd: kiest Yolanthe weer voor een relatie met Wesley, of blijft ze toch bij Lentini - de man met wie ze veel wordt gespot de laatste tijd? Lees verder onder de video. Xess XavaYolanthe en Wesley zijn op het door hun zo geliefde Ibiza te vinden met enkele zussen van Yolanthe, maar ook hun zoontje Xess Xava is van de partij. Het is een opvallende trip, want Yolanthe is enkele weken geleden nog met haar mogelijke nieuwe vlam Lentini Eerstelling gezien in Portugal. Anouk Smulders vermoedt dat de reis met Wesley gewoon een leuk familieuitje is. Bekijk het fragment uit Shownieuws hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Zien: Wesley Sneijder en Yolanthe Cabau samen gespot op Ibiza Bekijk deze video » Exclusieve beelden: Yolanthe Cabau en Wesley Sneijder herenigd op boot Bekijk deze video »
Entertainment :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Xess Xava
Yolanthe en Wesley zijn op het door hun zo geliefde Ibiza te vinden met enkele zussen van Yolanthe, maar ook hun zoontje Xess Xava is van de partij. Het is een opvallende trip, want Yolanthe is enkele weken geleden nog met haar mogelijke nieuwe vlam Lentini Eerstelling gezien in Portugal. Anouk Smulders vermoedt dat de reis met Wesley gewoon een leuk familieuitje is.

Bekijk het fragment uit Shownieuws hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's