Video: Elon Musk heeft vorig jaar in het geheim een tweeling gekregen

Video: Elon Musk heeft vorig jaar in het geheim een tweeling gekregen

Elon Musk is in 2021 in het geheim vader geworden van een tweeling met Shivon Zilis, een topvrouw bij zijn bedrijf Neuralink. De teller staat nu op maar liefst negen kinderen, maar gelukkig heeft hij genoeg geld om ze allemaal van een goed zakcentje te voorzien.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: <em>Elon Musk</em> heeft vorig jaar in het geheim een <em>tweeling</em> gekregen Elon Musk is in 2021 in het geheim vader geworden van een tweeling met Shivon Zilis, een topvrouw bij zijn bedrijf Neuralink. De teller staat nu op maar liefst negen kinderen, maar gelukkig heeft hij genoeg geld om ze allemaal van een goed zakcentje te voorzien. Tekst gaat verder onder de video. GerechtsdocumentenMusk en Zilis dienden in de Amerikaanse staat Texas een verzoek in om de kinderen de achternaam van hun vader te geven. Dat blijkt uit gerechtsdocumenten, schrijft Insider. Uit dat verzoek blijkt dat de kinderen geboren werden in 2021, enkele weken voor Musk vader werd van een tweede kind met zijn zangeres Grimes. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Video: Elon Musk heeft vorig jaar in het geheim een tweeling gekregen

Gerechtsdocumenten
Musk en Zilis dienden in de Amerikaanse staat Texas een verzoek in om de kinderen de achternaam van hun vader te geven. Dat blijkt uit gerechtsdocumenten, schrijft Insider. Uit dat verzoek blijkt dat de kinderen geboren werden in 2021, enkele weken voor Musk vader werd van een tweede kind met zijn zangeres Grimes.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's