William Rutten over inhaalconcert Rolling Stones: "Ze voelden zich schuldig"

William Rutten over inhaalconcert Rolling Stones: "Ze voelden zich schuldig"

Topfotograaf William Rutten was donderdag ook aanwezig bij het concert van de Rolling Stones in de Johan Cruijff Arena. Hij genoot met volle teugen en stelt dat we in Nederland goed wegkomen, want het andere concert dat werd afgelast - in het Zwitserse Bern - wordt niet ingehaald. "Ze voelden zich schuldig dat het publiek al binnen stond," aldus Rutten.

Lees verder onder de video.

<em>William Rutten</em> over inhaalconcert <em>Rolling Stones</em>: &quot;Ze voelden zich schuldig&quot; Topfotograaf William Rutten was donderdag ook aanwezig bij het concert van de Rolling Stones in de Johan Cruijff Arena. Hij genoot met volle teugen en stelt dat we in Nederland goed wegkomen, want het andere concert dat werd afgelast - in het Zwitserse Bern - wordt niet ingehaald. "Ze voelden zich schuldig dat het publiek al binnen stond," aldus Rutten. Lees verder onder de video. Mooie koppenVolgens Rutten besloten de Stones daarom alles op alles te zetten om het concert in Amsterdam wél in te halen en dat is dus gelukt. De fotograaf zag hoe het publiek helemaal losging op de iconische nummers van de Stones en hij kon zelf ook een aantal mooie plaatjes schieten: "Het zijn mooie koppen om te fotograferen." Guido den Aantrekker probeert de Stones nog te dissen door te zeggen dat ze het rustiger aan doen, maar daar wil Rutten niets van weten: "Samen zijn ze 296 jaar oud!" Bekijk het fragment uit Shownieuws hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Rolling Stones-fans zijn helemaal klaar voor concert: "De beste band ter wereld" Bekijk deze video » Zien: Mick Jagger is blij dat fans bij de Rolling Stones zijn "en niet bij Frans Bauer" Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Mooie koppen
Volgens Rutten besloten de Stones daarom alles op alles te zetten om het concert in Amsterdam wél in te halen en dat is dus gelukt. De fotograaf zag hoe het publiek helemaal losging op de iconische nummers van de Stones en hij kon zelf ook een aantal mooie plaatjes schieten: "Het zijn mooie koppen om te fotograferen." Guido den Aantrekker probeert de Stones nog te dissen door te zeggen dat ze het rustiger aan doen, maar daar wil Rutten niets van weten: "Samen zijn ze 296 jaar oud!"

Bekijk het fragment uit Shownieuws hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV